čtvrtek 26. října 2017

Recenze: Erin Watt - Palác lží











•Autor: Erin Watt
•Název: Palác lží
•Originální název: Twisted Palace
•Série: The Royals #3
•Nakladatelství: Baronet
•Rok vydání: 2017
•Počet stran: 320








➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
         Již potřetí se setkáváme s Ellou a rodinou Royalových. Ocitáme se tam, kde nás autorka zanechala v Prokletém princi - Reeda odvádí policie pro podezření z vraždy a na prahu domu rodiny Royalů se objevuje Ellin otec Steve.

         A tak se opět zaplétáme do příběhu, jež je čtenáři podáván ze dvou pohledů, a to Elly
a Reeda a přiznejme si, že nás to opravdu baví. Reed je propuštěn z vazby na kauci a celá rodina se snaží přijít na kloub tomu, co se vlastně odehrálo poté, co Reed odešel ze schůzky s Brooke. 
         Potýkáme se nejen s vyšetřováním vraždy, ale také s otcovskými ambicemi, které se u Steva najednou objevily. Ella neví, co si s tím vším má počít, protože se o ni do nedávna nikdo nestaral a když už, tak se u Calluma cítila víc jako doma, než se Stevem a jeho ženou.

         Všichni budou muset zpytovat svědomí a nejeden kostlivec ze skříně bude vytažen na světlo. Ani pro jednoho z hrdinů to nebude příjemné a některá zjištění hodně zasáhnou do životů rodiny Royalových.
          Ale pokud se mají o koho opřít, zvláště pak jeden o druhého, nebude pro ně problém se s tím vším vyrovnat a snad najít šťastný konec.


Můj dojem:
         Tahle série je podle mě jednou z nejlepších tohoto roku! Budu se opakovat, ale ano, je to klišé jak hrom, všichni tušíme, že to Ella a Reed dají dohromady už od prvních stran prvního dílu, ale chceme to číst. Chceme číst příběh chlapců Royalů, chceme číst o Elle, chceme snít o stejném příběhu, že nás jednou možná čeká. Anebo si aspoň nechat zdát o tom, že existuje pohádková láska, která překoná všechny nástrahy.


        Tohle je zkrátka pohádka, pro odrostlejší děti, ale baví. Baví a dokáže uchvátit, a to nejen ty "odrostlejší děti", protože sérii Royalových propadlo mnoho žen a dívek. 
          Jak už jsem psala v předchozích recenzích na Papírovou princeznu a Prokletého prince, tohle je příběh o Popelce v novodobém SUV, ale my chceme slyšet, že Popelka ke štěstí přišla. 

          A proto, pokud stále váháte, jestli se začíst do téhle série, která je jedním velkým klišé, tak neváhejte. Bude vás bavit a budete hltat jedno slovo za slovem, protože tohle je přesně ten typ knihy, která je opravdu hodně čtivá.
         Autorka píšící pod pseudonymem Erin Watt umí psát a podmanit si hodně čtenářek. Její knížky jsou romantické a podtržené lehkou erotikou, najdete tam také trochu té hrubosti kluků, kterým umřela máma a řeší se vražda, ale to jen, aby to nebylo tak prvoplánové.

         Za mě má tahle série plný počet bodů, protože zabodovala na plné čáře a já se jen těším na další díly, kterých se, doufám, dočkáme od nakladatelství Baronet.

98 %

Knihu jsem si objednala v E-shopu nakladatelství




Anotace:
Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit.
Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst.
Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí.
Možná mají pravdu.

Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.

O autorce:
Pseudonym Erin Watt

Kanadská spisovatelka Elle Kennedy vyrostla na předměstí Toronta, kde také na York University získala bakalářský titul z angličtiny. Už od dětství věděla, že se chce jednoho dne stát spisovatelkou, a v době dospívání se na cestu za svým snem vydala.

2 komentáře:

  1. Skvělá recenze :) Série už končí a já ještě nemám přečtený ani první díl :) Musím to rychle napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Sabi. Papírovou princeznu by sis neměla nechat ujít. Když se Ti bude líbit tak Ti doporučuji i Vendetu. ;-)

      Vymazat

Díky za Tvůj komentář :-)