pondělí 11. července 2016

Rozbalovačka - červenec 2016/1

Krásné pondělí vám všem :-)


Povedlo se mi navázat spolupráci s internetovým obchodem PALM KNIHY A dnes mi od nich do knihovničky přistála nová kniha k recenzi. Jsem moc ráda, že jsme se na spolupráci domluvili, protože titulů mají nespočet a jeden hezčí, než druhý! :-)
Pojďme se podívat, co pěkného si přečtu :-)


Anotace: Může se štěstí „ztratit v překladu“? Gině se to málem stalo. Nejdřív všechno ztratila, aby pak mohla všechno zase najít: lásku, přátele i rodinu. A ona i čtenáři si přitom užijí spoustu zábavy, obav i slz dojetí.
Omamný jako francouzské víno – takový je román Fiony Valpy Láska po francouzsku. Gina přijde o skvělou práci, přítele i část rodiny, a tak se rozhodne pro zbrusu nový začátek. Vymění chladnou šedivou Anglii za slunný francouzský jih, plný barev a skvělého vína. Začne žít ve starém domě na venkově, zděděném po milované tetě. Objeví v něm staré tajemství jedné velké lásky, které však hrozí rozbít celý její svět.Také ji stíhají různé pohromy: od auta, zapadlého do příkopu, přes spadlou střechu i s komínem, až k tomu nejhoršímu faux-pas. Jdou vůbec překonat rozdíly mezi britskou a francouzskou náturou a způsobem života? A jak do toho zapadá sexy a záhadný Cédric?


Na čtení se moc těším, krásný román na letní dny :-)
Četl někdo z vás tuto knihu? Jaký máte vy, letní románek? :-)

2 komentáře:

  1. Nečetla jsem, ale vypadá to opravdu zajímavě, akorát na tohle slunné počasí :-) Užij si čtení! :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)